Бекхемів визнали "королем і королевою" Інтернету

12 листопада 2015, 10:43

Подружжя Девід і Вікторія Бекхеми тепер мають звання "король і королева" Інтернету, а їхній старший синок Бруклін - "підліток-серцеїд".

Колишній футболіст та співачка стали найкращими у найважливіших номінаціях премії "The 2015 Instyle Social Media Awards", повідомляє "Contact Music".

Девіда визнали найсексуальнішим чоловіком в соціальних мережах. Наразі Бекхем-старший, який завів власний Instagram влітку цього року, має майже 15 мільйонів підписників.

Вікторія може пишатися своїм старшим сином Брукліном

Дружина футболіста - Вікторія здобула нагороду "найкращий дизайнер", залишивши ні з чим таких гуру моди, як Діану фон Фюрсенберг, Марка Джейкобса і Стеллу МакКартні.


А "вишенькою на торті" стала перемога ще одного з Бекхемів - 16-річного Брукліна. На думку користувачів Інтернет, саме він наразі є найсимпатичнішим підлітком-серцеїдом.

Девід Бекхем наразі подорожує світом і показує світлини в Instagram

Серед інших знаменитостей, які стали лауреатами "The 2015 Instyle Social Media Awards", значаться актриси Енн Хетевей, Емма Уотсон, Селена Гомес і Lady Gaga.

Нагадаємо, наразі Девід Бекхем подорожує країнами і грає у футбол зі звичайними мешканцями. Найближчий матч спортсмена має відбутися в Антарктиці.

А тим часом Вікторія Бекхем опинилася втягнутою у скандал, бо відмовилася говорити з парламентарями про цицьки.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів