Травмована Агілера допомагатиме жертвам домашнього насильства

16 листопада 2015, 14:42

Американська співачка Крістіна Агілера не приховує, що її дитинство пов'язане з насильством в сім'ї. Та тепер зірка взялася допомагати жертвам домашнього насильства і має намір розповісти про існування цих жахів своїм дітям.

Днями Крістіна взяла участь у заході "Hope Line" від "Verizon" - організації, яка інформує та підтримує профілактику побутового насильства, повідомляє "Us Weekly".

"Питання домашнього насильства мене дуже хвилює, адже я завжди досить відверто у своїх піснях говорила про власні переживання. Я була свідком побутового насильства у своїй сім'ї, у сусідніх будинках. Це було чимось постійним у моєму дитинстві", - заявила співачка.

Агілера взялася допомагати жертвам домашнього насильства

Агілера додала, що зазвичай тему побутового насилля намагаються уникати.


"Не всім подобається виставляти це на показ і говорити про це. Це змушує людей почуватися незручно і соромитися цього. Ось чому для мене так важливо говорити правду про мій досвід і допомагати іншим, щоб вони знайшли надію у безнадійній ситуації", - додала вона.

Не секрет, що у своїх піснях Крістіна Агілера неодноразово піднімала тему домашнього насильства. У 2002-му році у пісні "I’m OK" вона розповіла, як батько бив її матір.

"Синці зникають, тату. Але біль лишається зі мною", - співала тоді артистка.

Щоправда, пізніше у 2006-му році Крістіна вибачилася перед татом в іншій пісні.

До слова, Агілера каже, що хоче розповісти своїм дітям - 7-річному Максу і 14-місячній Саммер Рейн про насильство в сім'ї. Щоб ще з дитинства вони знали про те, що таке існує і як цього уникати.

Нагадаємо, нещодавно Крістіна Агілера показала голі цицьки у дзеркалі.

Фото з Instagram Крістіни Агілери

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів