Кардашян зробила "цицькоселфі" та зізналася, що їй страшно

17 листопада 2015, 11:17

Американська реаліті-зірка Кім Кардашян, у котрої були ускладнення під час перших пологів, зізналася, що дуже боїться народжувати вдруге.

Але хай би як вагітна красуня не нервувалася, вона не забуває милувати око своїх фанів спокусливими фото.

Своє "цицькоселфі" вона виклала в Instagram, підписавши лаконічно: "Привіт".

А про страх перед пологами 35-річна Кім розказала в своєму блозі.

"Я дуже відкрито та щиро розповідаю про труднощі моєї вагітності. Під час нинішньої я дійсно боюся пологів, але щосили намагаюся сподіватися на краще і не надто стресувати!"

Як раніше вже розповідала Кардашян, під час першої вагітності в неї була прееклампсія та приріст плаценти. Тепер вона вирішила додати ще моторошних подробиць.

Hi

Фото опубликовано Kim Kardashian West (@kimkardashian) Ноя 16 2015 в 4:23 PST

"Моєму лікареві довелося засунути в мене руку повністю та відділити плаценту вручну, відшкребти її пальцями від моєї матки. Як це огидно та боляче!!! Моя мама плакала; вона ніколи раніше такого не бачила", - поділилася спогадами Кім.

Зі слів дружини Каньє Веста, самі пологи, хоч і були легкими, стали найболіснішим досвідом у її житті. Не було часу чекати, доки подіє епідуральна анестезія, тож Кардашян сповна відчула весь біль.

Як повідомила Кім, є ризик, що під час других пологів усе це повториться. Навіть є невелика ймовірність того, що лікарям доведеться провести видалення матки. Кардашян зізналася, що їй дуже страшно, але бесіди з лікарем її заспокоюють.

Між іншим, пологи в Кім приймав та прийматиме той же гінеколог, котрий свого часу поміг їй самій з'явитися на світ.

Нагадаємо, Кардашян і Вест чекають на хлопчика. Майбутня матуся хоче назвати сина Істоном.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів