Обама став людиною року і заявив, що головніший за собак

18 листопада 2015, 10:45

Президент США Барак Обама не приховує, що в ієрархії власної родини він посідає далеко не першу сходинку, зате головніший за собак.

Про це американський керманич розказав у інтерв’ю журналові "GQ", котрий проголосив Обаму "Чоловіком року".

Барак зізнався, що головною в їхній родині є Мішель, а доньки, Малія та Саша, "постійно змагаються за друге місце".

"Я ж стою перед собаками", - пожартував політик.


"Мої доньки – чудові дівчата. Вони розумні, веселі. Вони беруть приклад зі своєї матері, а Мішель прекрасно їх виховує", - поділився він.

Зі слів Обами, його дочки, 17-річна та 14-річна, зі своїми смартфонами вправні "мов справжні ніндзя".

Між іншим, вони належать до тих, на чий дзвінок президент відповість, навіть якщо знаходиться на побаченні з власною дружиною. А таких людей у світі лише п’ятеро.

"Малія і Саша. І, може, моя теща. Мій радник з національної безпеки, Сьюзан Райс та голова апарату Білого дому Деніс МакДонаф. Лише на їхній дзвінок я відповім, коли в нас із Мішель побачення", - запевнив Обама.

Іще американський президент зізнався, що як працює допізна, інколи дивиться "Гру престолів". Проте Обама побідкався, що не запам'ятовує імен героїв, хіба що Джона Сноу.

"Мій улюблений персонаж, напевно... карлик, його звати?", - запитав він, маючи на увазі Тіріона Ланністера.

Між іншим, Барак Обама запевнив, що за час його перебування в Білому домі він не випалив жодної цигарки. Нагадаємо, колись він жартував, що це тому, що боїться дружини.

Як відомо, Мішель називає чоловіка "своїм улюбленим партнером по танцях". А у жовтні пара відзначала 23-річчя свого шлюбу.

Фото з Instagram "GQ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів