Депп про доччину бісексуальність: Я знав про це

24 листопада 2015, 15:29

Американський актор Джонні Депп запевняє, що бісексуальність його 16-річної доньки Лілі-Роуз не стала для нього несподіванкою.

Зірка "Піратів Карибського моря" особисто підтвердив, що його дитина любить як хлопців, так і дівчат. Про це пише "The Daily Mail".

"Вона має тисячі послідовників у соціальних мережах, і всі вони були шоковані її зненацьким повідомленням (про бісексуальність). Але не я. Я вже про це знав, бо вона мені все розповідає. Вона не боїться казати мені різні речі. Я дуже пишаюся нашими стосунками", - зауважив Джонні.

Актор не приховує, що вважає Лілі-Роуз найкращою.


"Лілі дійсно різко перестала бути дитиною. І вона одна з найрозумніших людей, яких я коли-небудь зустрічав. Вона набагато перевершила мене і моїх друзів також!" - наголосив Депп.

Депп упевнений, що донька розповідає йому все

Джонні додав, що хоча його донька й приймає рішення самостійно, але він завжди поруч і готовий її підтримати.

Зірковий татусь наголосив, що не очікував того, що Лілі-Роуз так швидко подорослішає і стане актрисою і моделлю.

"Це така кумедна річ, коли ви бачите перетворення вашої дочки переходу з дитини, маленької дівчинки на молоду жінку", - пояснив він.

Нагадаємо, Лілі-Роуз Депп долучилася до ЛГБТ-спільноти в серпні цього року, знявшись у тематичному фотопроекті. Дівчина стала однією з 10000 героїв фотосесії, які вважають себе "не на 100 відсотків гетеросексуальними".

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів