З'явився новий претендент на спадок Фріске

17 грудня 2015, 14:34

На частинку спадку покійної російської співачки Жанни Фріске, окрім її батьків та цивільного чоловіка Дмитра Шепелєва з сином Платоном, претендує третя сторона.

Благодійний фонд "Русфонд" днями передав нотаріусу свою заяву про претензії до спадкового майна артистки, повідомляє "Комсомольская правда".

Організація має питання до рідних та близьких Фріске, бо ті не надали їм звіти про зібрані кошти. Тож тепер "Русфонд" хоче отримати гроші зі спадку співачки.

Як відомо, після того як стало відомо про страшну хворобу Жанни розпочалися збори коштів на її лікування. Тоді було зібрано 69,2 мільйона рублів (майже 3 мільйони доларів).


З них десь 11,6 мільйона (500 тисяч доларів) були переведені в клініку Маямі, де лікувалася артиста. А 32,6 мільйона (десь 1,4 мільйони доларів) за домовленістю з Фріске відправили на лікування дітей з онкологічними захворюваннями.

Не лише Шепелєв і батьки Фріске мають види на її спадок

За рік після цього залишок у 25 мільйонів рублів (понад 1 мільйон доларів) надійшов на особистий банківський рахунок співачки, оскільки, згідно з російським законодавством, благодійний фонд не має права більше року тримати цільові пожертвування. А рідні Фріске мали надавати звіти про витрати.

Колишня солістка "Блестящих" померла півроку тому. Та за цей час від її рідних надійшли звіти на суму 4,1 мільйона рублів (трохи більше 174 тисячі доларів).

Скільки "Русфонд" не звертався до рідних Жанни Фріске з проханням надати дані про долю решти 800 з гаком тисяч доларів, відповідь так і не отримав.

Батько співачки Володимир Фріске стверджує, що всі документи про витрати знаходяться у цивільного чоловіка Жанни Дмитра Шепелєва. А той, у свою чергу, каже, що банківську картку давно передав Володимиру Фріске.

Нагадаємо, днями з'явилася інформація, що Шепелєв і батьки Фріске поділили її спадок. Але офіційних коментарів з цього приводу жодна сторона-спадкоємець не надала.

Фото з сайту "Комсомольская правда"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів