Путін розповів про дочок: Вони нікуди не лізуть

17 грудня 2015, 15:16

Російський президент Володимир Путін під час прес-конференції відповів на кілька запитань про своїх двох доньок - Марію та Катерину.

Політик заявив, що його дочки живуть в країні і не здобували освіту за кордоном, пише "Лента.ру".

"Я ними пишаюся, вони продовжують навчатися та працюють", - сказав Путін.

"Питали з приводу мов: у мене дочки вільно говорять трьома європейськими мовами. Причому не просто вільно говорять, вони користуються в роботі. Вони роблять перші кроки у своїх кар'єрах, але домагаються хороших успіхів", - додав він.


Путін також вирішив запевнити, що його дівчата не вхожі ані в політику, ані в бізнес.

"Я ніколи не обговорюю питань, пов'язаних з моєю сім'єю. Вони не займаються бізнесом і не займаються політикою. Вони нікуди не лізуть", - заявив президент Росії.

Путін розповів про успіхи дочок з мовами, а от про інше - уникнув відповідей

Та разом з цим він не став ані спростовувати, ані підтверджувати інформацію про те, що одна з його дочок Катерина Тихонова керує Центром національного інтелектуального резерву МДУ імені Ломоносова.

"Що стосується проекту, про який ви сказали, по університету, незалежно від прізвищ тих, хто це робить, це ініціатива ректора університету. Ініціатива хороша", - уникнув Путін відповіді.

"Говорити про те, де конкретно мої дочки працюють, чим вони займаються, я ніколи не робив цього і не збираюся робити і зараз - з дуже багатьох міркувань, у тому числі з питань безпеки", - додав він, вказавши, що кожна людина має право на свою власну долю.

"Вони у мене ніколи не були зоряними дітьми. Ніколи не отримували задоволення від того, що на них спрямовані софіти якісь. Вони просто живуть своїм життям, роблять це дуже гідно", - додав Путін.

Нагадаємо, від тридцятирічного шлюбу з Людмилою Путіною у президента Росії є дві доньки - Марія і Катерина. Також Путіни приписують кількох позашлюбних дітей з гімнасткою Аліною Кабаєвою.

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів