Обама слухає Мерайю Кері й почувається маленьким

28 грудня 2015, 10:50

Президент США Барак Обама під час різдвяною відпустки на Гавайях слухає Мерайю Кері та не забуває дбати про свою фізичну форму, щоби не погладшати на святкових смаколиках.

Проте американський керманич зізнався, що трохи комплексує через дужих морських піхотинців, із якими займається в спортзалі.

Про це пишуть та "NME" та "NY Daily News".

Wishing you and all your loved ones a very Merry Christmas!

Фото опубликовано First Lady Michelle Obama (@michelleobama) Дек 25 2015 в 9:05 PST

Різдвяний плейліст президента викладено на офіційному акаунті Білого дому в Spotify. Отже, Обама слухає "Someday At Christmas" Стіві Вандера, "All I Want For Christmas" Мерайї Кері, "Have Yourself A Merry Little Christmas" Лютера Вандросса, "The First Noel" Френка Синатри та німецьку різдвяну пісню "O Tannenbaum" у виконанні Vince Guaraldi Trio.


Окрім прослуховування різдвяної музики, Барак, відпочиваючи з жінкою та доньками на Гавайях, грає в гольф, гуляє та традиційно ходить в гості на місцеву базу морської піхоти США в бухті Канеокі.

"Єдина моя проблема, коли я там, це те, що я мушу займатися в спортзалі з морпіхами. Бо зазвичай мені здається, що ваш головнокомандуючий у досить хорошій формі, а потім я опиняюся поряд із хлопцем, котрий витискає на біцепс 100 фунтів (близько 45 кіло), і це змушує мене відчути себе маленьким", - пожалівся 54-річний Обама.

Нагадаємо, нещодавно Барак та Мішель Обами розказали, які фільми, книги та пісні сподобалися їм у 2015-му році понад усе.

Фото з Instagram Мішель Обами

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів