Екс-вітчим Кардашян стане мамою?

28 грудня 2015, 12:15

Подейкують, у зірковій родині Кардашян-Дженнер у 2016-му році очікується поповнення. Олімпійський чемпіон, колишній легкоатлет, а віднедавна не чоловік, а жінка, Кейтлін Дженнер планує вперше стати матір'ю.

Колишній вітчим Кім Кардашян вирішила всиновити малюка.

Про це повідомило джерело "Radar Online".

"Вона вважає, що наступний рік стане для неї новим початком, а що може бути кращим за створення нової сім'ї?", - поділився інформатор.


Кейтлін із дочкою Кендалл

Зі слів джерела, 66-річна Кейтлін упевнена, що впорається з дитям сама, адже гідного супутника життя вона поки не зустріла.

"Вона сумує за тими часами, коли ростила своїх дітей, і каже, що в неї дуже багато любові, яку треба комусь віддати", - зазначив співрозмовник видання.

Як свідчить інформатор, зараз Дженнер консультується з фахівцями щодо початку офіційного процесу всиновлення.

"В ідеалі вона б воліла знайти дитину тут, у Штатах, але не проти й усиновити з-за кордону. Вона усвідомлює, що на це може знадобитися якийсь час, але вона справді хоче стати мамою та впевнена в тім, що зараз – найкращий час у її житті, щоби це здійснити", - підсумувало джерело.

Як відомо, у Кейтлін Дженнер уже є двоє дорослих синів від першого шлюбу та двоє доньок, Кендалл і Кайлі, від союзу з мамою Кім Кардашян.

Фото з Instagram Кейтлін Дженнер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів