Новорічні оповідки зірок: голий Хоффман та битий жінкою Озборн

28 грудня 2015, 15:53

Певно, у кожного з нас є свій яскравий спогад – смішний, приємний або не дуже - про якийсь дуже особливий Новий рік.

Зірки – теж люди, і добірку їхніх новорічних історій, а ще рецептів подолання похмілля вирішило зібрати до свята видання "New York Post".

Коли майбутній кінозірці Дастіну Хоффману було 15 років, і він був незайманим хлопчаком, у новорічну ніч він опинився у темній кімнаті наодинці з 19-річною дівчиною. Та переплутала парубка з його старшим братом, а коли збагнула, що помилилася, то почала верещати.

"Я зіскочив (з неї) та вибіг звідти голяка. Певно, з того й почалася моя акторська кар’єра, бо народ, що пив пиво в вітальні, підвівся і зааплодував", - пригадував потім Хоффман.


Новорічною історією з бурної брокерської юності якось поділився й музикант Оззі Озборн.

"Зазвичай я прокидався у всякому лайні та повертався до готелю з жінками. Якось у Токіо, о 4-ій ранку одна пташечка, що виконувала танець на колінах, сказала мені: "То я, ти зі мною одружишся?" Я відчинив двері до свого готельного номеру, забувши, що там моя місіс. Моя дружина зацідила їй просто в обличчя, а я прокинувся з найжахливішим похміллям, яке тільки можна собі уявити, і навколо шиї в мене була рама від картини", - розповів Озборн.

"Я дивуюся, що Шерон всі ці роки лишалася зі мною", - додав рокер.

Щодо ранку 1-го січня, котрий не завжди буває добрим, власні рецепти порятунку мають актриси Камерон Діаз та Джулія Робертс.

"Моїми улюбленими ліками від похмілля був бекон, але я перестала його їсти, коли хтось сказав мені, що в свиней розум як у 3-річної дитини", - поділилася Діаз.

"Секрет у балансі між шампанським та морквяним соком", - порадила Робертс.

Нагадаємо, Камерон Діаз тепер пише книжки про здорове харчування, про інтимні зачіски та про какання.

Фото з Instagram-сторінки, присвяченої Дастінові Хоффману та з Instagram Оззі Озборна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів