Lady Gaga, ДіКапріо та Сталлоне отримали "Золотий глобус"

11 січня 2016, 09:27

У ніч на 11-те січня у Лос-Анджелесі назвали лауреатів премії Голлівудської асоціації іноземної преси "Золотий глобус".

Одним із тріумфаторів 73-ї церемонії стала стрічка мексиканського режисера Алехандро Іньярріту "Легенда Г'ю Грасса", де головну роль зіграв і цьогорічний лауреат Леонардо ДіКапріо.

Зокрема, стрічку відзначили у номінації "Найкраща драма" та "Найкраща режисура".


А за головну роль у фільмі Іньярріту статуетку отримав Леонардо ДіКапріо у номінації "Найкраща чоловіча роль". Це вже третій "Золотий глобус" в арсеналі актора.

Найкращою драматичною актрисою стала Брі Ларсон за роль у стрічці "Кімната".

Стрічка Рідлі Скотта "Марсіанин" отримала нагороду у номінації "Найкращий комедійний фільм", а виконавець головної ролі Метт Деймон став "Найкращим комедійним актором".

Найкращою комедійною актрисою стала Дженніфер Лоуренс за роль у картині "Джой".

Свій перший "Золотий глобус" несподівано отримав Сильвестр Сталлоне. Він став найкращим актором другого плану за роль у стрічці "Крід: Спадщина Роккі".

Найкращою актрисою другого плану журі назвало Кейт Уінслет. Нагорода дісталася їй за роль у картині "Стів Джобс". А за сценарій стрічки про Джобса статуетку отримав Аарон Соркін.

Крім того, свою першу нагороду здобула і співачка Lady Gaga. Статуетка дісталася зірці за роль у серіалі "Американська історія жахів" у номінації "Найкраща актриса мінісеріалу".

Премію "Золотий глобус" вручають щорічно з 1944-го року. Її присуджує Асоціація іноземної преси, до якої входять приблизно 90 міжнародних журналістів, котрі працюють у Голлівуді.

Фото з Twitter та Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів