У Камбоджі спростували чутки про чергове всиновлення Джолі

14 січня 2016, 17:26

Чутки про те, що голлівудська кіноактриса Анджеліна Джолі таємного від Бреда Пітта всиновила ще одного хлопчика, виявилися неправдою. Зате дочки пари, Захара і Шайло, "усиновили" цілу багатодітну незаможну родину.

Інформацію про всиновлення Джолі сьомої дитини спростував речник Адміністрації з міжнародних усиновлень Камбоджі для "Phnom Penh Post", пише "Contact Music".

Актриса поїхала до Камбоджі не по нову дитину, а на зйомки, і щоби її старший прийомний син Меддокс навідав свою батьківщину.

Шайло Джолі-Пітт

Більше того, підкреслив представник організації, навіть якби Джолі й Пітт таки забажали всиновити ще одного малюка, у Камбоджі вони б цього не змогли зробити. Усиновлення дитини з цієї країни громадянами Америки вже понад 10 років як неможливе.


Як пояснив співрозмовник видання, таке рішення було прийнято американською стороною з метою попередження людського трафіку.

Тим часом старші доньки зіркової пари, Захара і Шайло, беруть приклад із батьків і вже займаються благодійництвом. Дівчатка взяли під свою опіку камбоджійську багатодітну родину, накупили дітям одягу на 200 доларів та придбали два велосипеди.

Про це пише "The Daily Mail".

Захара теж уже займається благодійництвом

"У нас був лише один велосипед на всю сім'ю, і він був старий, тож для нас це чудовий дарунок", - розказала 16-річна Лейда, котра дванадцятеро менших братиків і сестричок.

"Шайло і Захара, і їхня родина – дуже хороші люди. Ми вже деякий час із ними знайомі, вони – наші спонсори", - додала дівчинка.

Також Лейда розказала, що вони з Захарою і Шайло разом граються. Вона запевнила, що її сім'я дуже хотіла би, щоби Анджеліна разом із доньками прийшла до них у гості випити чаю.

Нагадаємо, Бред Пітт нещодавно зізнався, що вони з дружиною мріяли про 12 дітей, але врешті спинилися на 6. Як відомо, зіркова пара має трьох біологічних дітей і трьох прийомних.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів