Принц Гаррі закохався у принцесу?

18 січня 2016, 16:07

Королева Єлизавета ІІ, напевно, стрибає з радощів – подейкують, її невгамовний онук, 31-річний принц Гаррі нарешті зустрів свою єдину, і це – особа королівської крові.

Молодик запав на 19-річну зірку "Tatler", одну з найбажаніших наречених світу, принцесу грецьку і датську Марію-Олімпію.

Про це пише "The Daily Mail" із посиланням на журнал "New Idea".

19-річна принцеса Марія-Олімпія

Гаррі та Марію-Олімпію познайомила його кузина Беатріс.


"Гаррі по вуха закохався в Марію-Олімпію. Він повністю зачарований. У них уже було кілька побачень, а перед Великоднем вони планують поїхати кататися на лижах до Швейцарії", - повідомляє інформатор.

То ось вона, нова любов принца Гаррі?

Нову дівчину Гаррі схвалюють старший брат Вільям та невістка, Кейт Міддлтон. Їм до вподоби, що він став серйозніший і виглядає дуже щасливим.

Марія-Олімпія – донька кронпринцеси Марі-Шанталь і принца Павлоса. Дівчина народилася в Нью-Йорку і виросла в Лондоні, де вивчала театральне мистецтво, історію мистецтва, графіку і фотографію. Також вона є відомою героїнею світської хроніки та веде гламурний фотоблог.

Марія-Олімпія - зірка "Tatler" і одна з найбажаніших дівчат світу

Між іншим, Марія-Олімпія – похресниця принца Чарльза.

Нагадаємо, з останньою "офіційною" подругою Гаррі, Крессідою Бонас, його також звела кузина, принцеса Євгенія. Проте пара розлучилася в 2014-му році.

Фото з Instagram принцеси Марії-Олімпії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів