У Криму звинуватили Рішара і Сафіну в жадібності

25 січня 2016, 15:22

Так звана влада анексованого Криму знайшла крайніх у скасуванні концертів співака Алессандро Сафіна та актора П'єра Рішара. Мовляв, саме через жадібність артистів глядачі не побачать їх на півострові.

Про те, що скасування гастролей Сафіна та Рішара пов'язане не з політичними, а комерційними причинами, поспішив заявити так званий віце-прем'єр кримського уряду Дмитро Полонський. Про це пишуть "РИА Новости".

За словами Полонського, визначальним фактором для французького артиста стала можливість заробити в Україні більше, ніж у Криму. Так само бажання отримати більш високий гонорар буцімто послужило основою для скасування і концертів італійського оперного співака Алессандро Сафіна.


"Влада" Криму зробила Рішара і Сафіна крайніми

"Для цих колег головне - гроші. Для когось важливіше честь, совість, ділова репутація, а для когось важливі гроші. Нехай ця історія залишається на їхній совісті. Люди вибрали гроші, це чисто комерційний розрахунок, так як на Україні, наприклад, вони можуть дати десять концертів, а в Криму тільки один, тому тут суто фінансова історія", - вважає Полонський.

Самопроголошена влада Криму впевнена, що "багато видатних артистів, як російських, так і зарубіжних, приїжджали і будуть приїжджати на півострів".

Нагадаємо, П'єр Рішар та Алессандро Сафіна планували виступи на анексованому півострові, але згодом відмовилися від цієї ідеї.

Фото kinomania.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів