У Сербії відкрили бар на честь Путіна

8 лютого 2016, 11:02

У промисловому центрі Сербії, місті Крагуєвац з'явився бар під назвою "Путін".

Власник закладу запрошує російського президента Володимира Путіна в гості й обіцяє ввести в меню чорний чай. Про це пише "Life News".

На відкриття кафе-бару, оформленого в "ностальгійному радянському стилі", зібралося кілька сотень людей.

"Запрошую пана президента до нас в Крагуєвац! Росія і Сербія дружать століттями, і ми повинні це підтримувати", - заявив на відкритті власник бару.

У Сербії можна попити кави чи алкоголю в барі "Путін"

До слова, попри російський стиль оформлення, у меню кафе немає російських страв. Однак господар бару пообіцяв, що незабаром у нього в меню з'явиться дійсно дуже рідкісна позиція, спеціально для російських туристів - чорний чай.

Адже у Сербії, як і взагалі на Балканах, практично ніде не зустрінеш цього напою, так як місцеві жителі традиційно п'ють в основному каву.

До слова, це вже другий сербський бар під назвою "Путін". Перше кафе із такою назвою з'явилося влітку 2014-го року в великому місті Нові-Саде.

Нагадаємо, наразі буцімто готуються до зйомок фільму про Путіна. Спершу казали, що роль лідера Росії вже погодився зіграти Леонардо ДіКапріо. Та згодом з'ясувалося, що на цю роль претендує чотири актори першої величини, імена яких не розголошують.

Прінсткрін з відео "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів