Пішов із життя зірка "Поліцейської академії"

17 лютого 2016, 11:03

Американський актор Джордж Гейнс, відомий за роллю ректора Лассарда в комедійному кіносеріалі "Поліцейська академія", помер 15-го лютого. Зірці було 98 років.

Цю сумну новину повідомила "New York Times" дочка актора.

Джордж Гейнс народився 16-го травня 1917-го року в Фінляндії, в сім'ї російської художниці та датського бізнесмена, та виріс у Франції. Мати Джорджа, Ія Ге товаришувала з Шаляпіним, і легендарний співак надихнув хлопця на музичну кар’єру.

Джордж Гейнс помер на 99-му році життя

Гейнс навчався в Мілані, виступав у Італії та Франції, а після Другої світової співав у Нью-Йоркській опері. Зі слів Джорджа, він завжди вважав себе більше актором, ніж співаком, ось чому згодом він обрав Бродвей, а потім став зіркою кіно і телебачення.


Джордж Гейнс знявся в багатьох серіалах та фільмах, крім "Поліцейської академії" глядачі добре пам’ятають його за роллю в комедії "Тутсі".

Актор завершив свою кар’єру в 2003-му році, оселившись у Каліфорнії. Проте згодом перебрався до штату Вашингтон, щоби дожити віку з доньчиною сім'єю.

Нагадаємо, у 2011-му році пішов із життя Чарльз "Бабба" Сміт – Хайтавер із "Поліцейської академії". 66-річного актора вбили пігулки для схуднення.

Фото з Facebook

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів