Буллок пустила бойфренда до себе жити?

18 лютого 2016, 14:36

Подейкують, американська актриса Сандра Буллок вирішила пожити під одним дахом зі своїм бойфрендом Брайаном Рендаллом та не пошкодувала про це.

Кавалер зірки перебрався до її лос-анджелеського маєтку, що коштує 23 мільйони доларів. Брайан, у котрого є доросла донька, дуже допомагає Сандрі вправлятися з її дітьми, 5-річним Луї та 3-річною Лайлою.

Про це повідомляє "E! Online".

"Брайан ставиться до Сандриних дітей, мов до власних. Він дійсно чудово справляється з роллю батька. Сандра щаслива як ніколи", - засвідчив інформатор видання.


Стосунки Буллок і Рендалла розвиваються настільки добре, що до кінця року варто очікувати заручин пари. Проте спільних дітей вони заводити наміру не мають.

Сандра й так тішиться з того, що тепер у неї є і син, і донька, і повністю поглинута турботою про Луї та Лайлу. Ці діти – "найбільша радість її життя".

Нагадаємо, дівчинку кінозірка удочерила наприкінці 2015-го року, а хлопчика виховує практично від народження. Єдиний офіційний шлюб Буллок закінчився в 2010-му році через чоловікову невірність.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів