Фаната-переслідувача Пелтроу визнали невинним

18 лютого 2016, 17:21

Попри свідчення у суді американської актриси Гвінет Пелтроу, чоловіка, який її переслідував протягом багатьох років - виправдали.

66-річного Данте Соуї, що надсилав акторці листи із погрозами та приносив дарунки під її будинок, визнали невинним за усіма пунктами звинувачення, повідомляє "Contact Music".

Чолов'яга зізнався у суді, що дійсно надіслав акторці 66 листів і посилок у період з 2009-го по 2015-й рік. Однак він вважає, що вони були просто "дружніми" і він хотів "показати своє нове обличчя", після низки порнографічних листів, які надсилав Гвінет ще наприкінці 90-х років.

Гвінет не змогла позбутися навіженого фаната

Присяжні вислухали Пелтроу і Соуї, але зрештою вирішили, що фаната-переслідувача не варто саджати до в'язниці чи повертати до психіатричної клініки.


До речі, у 2000-му році чоловіка також визнали невинним через неосудність. Після чого Соуї кілька років провів у спеціалізованій лікарні.

Нагадаємо, на початку лютого Пелтроу годину давала свідчення у суді. Тоді актриса зізналася, що чисельні листи й химерні погрози стали "травмуючим досвідом" для неї.

Фото з Instagram Гвінет Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів