Онкохвора Шеннен Догерті готується до операції та мріє про материнство

19 лютого 2016, 10:58

Американська актриса Шеннен Догерті готується до операції з видалення злоякісної пухлини та мріє стати матір'ю і постаріти з коханим чоловіком.

Страшна хвороба 44-річної зірка серіалу "Всі жінки – відьми" дуже зміцнила їхні стосунки.

Говорячи про все це в одному з ток-шоу, Шеннен не змогла стримати сліз, пише "People".

Акторка закликала всіх жінок не зволікати та одразу звертатися до лікаря, щойно вони помітять у себе якісь тривожні симптоми. Адже сама вона, навіть знайшовши у грудях затвердіння, не пройшла одразу ж обстеження, бо мала проблеми зі страховкою.


"Ви гадки не маєте, скільки часу в вас є. Мій (рак) поширився на один або два лімфовузли. А міг не поширитися… Найважливіше – це виявити його якомога раніше", - наголосила Шеннен.

Шеннен хоче жити, хоче стати мамою та постаріти з коханим

Перш ніж зірці зроблять операцію, лікарі намагаються зменшити її пухлину медикаментозно. Зокрема Догерті проходить гормональну терапію.

Як зізналася Шеннен, вони з чоловіком Куртом хотіли дітей, але хвороба, швидше за все, перекреслила їхні надії на появу біологічних нащадків. Проте коли все буде позаду, пара планує вдатися до всиновлення.

За словами Курта, рак Шеннен став своєрідним "тестом" для їхнього шлюбу, і вони його пройшли, ставши ще ближчими одне до одного.

"Ти найбільше хвилюєшся за людей, яких любиш, хочеш переконатися, що з ними все буде гаразд. Для мене це найтяжче", - поділилася Догерті.

Якою саме буде операція, та чи доведеться зірці пройти мастектомію, лікарі поки не можуть сказати. Проте Шеннен готова піти на все, щоби вилікуватися.

"Це лише груди. За великим рахунком, краще хай буду жива і зістарюся з моїм чоловіком", - зазначила вона.

Нагадаємо, про те, що в неї рак, Шеннен Догерті оголосила влітку 2015-го року. А нещодавно актриса подала судовий позов проти екс-менеджерів, через недбальство яких вона лишилася без страховки та згаяла дорогоцінний для свого здоров'я час.

Фото з Instagram Шеннен Догерті

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів