Філ Коллінз візьме заміж власну екс-дружину

23 лютого 2016, 15:26

65-річний британський музикант Філ Коллінз та його колишня дружина Оріанна планують удруге увійти в ту саму ріку або, в гіршому випадку, наступити на ті ж граблі.

За вісім років після свого розлучення пара має намір знову вирушити до вівтаря.

Про це 42-річна Оріанна Коллінз розповіла в інтерв’ю "SonntagsBlick", пише "The Mirror".

"Наше розставання було неправильним рішенням. Тепер я знову називаю Філа моїм чоловіком. Ми такі близькі, що насправді неважливо, одружені ми або ні, але ми налаштовані одного дня знову побратися", - поділилася жінка, котра має від музиканта двох синів, 14-річного Ніколаса та 11-річного Меттью.


Філ Коллінз одружиться вчетверте, з дружиною №3

Як з'ясувалося, шанс на відродження своїх стосунків Оріанна й Філ отримали завдяки лихові. Зі слів жінки, в 2014-му році вона перенесла операцію через зміщення дисків шиї та була частково паралізована. Й тоді екс-чоловік проявив себе якнайкраще та прекрасно подбав про дітей.

Як згадує Оріанна, це змусило її зрозуміти, що Філ – чоловік її життя, і що вони з ним створені одне для одного.

Видання зазначає, що пара побралася в 1999-му році, а їхнє розлучення в 2008-му стало одним із найдорожчих в історії британської юриспруденції. Воно обійшлося Коллінзу в 25 мільйонів фунтів стерлінгів.

Оріанна з сином Ніколасом

Розлукою з дітьми, котрих Оріанна забрала до Маямі, Коллінз пізніше пояснював свої проблеми з алкоголем. Але тепер то все позаду, і вони з колишньою – знову закохана пара і живуть разом.

"Ми вирішили, що нам не треба було розлучатися. Вона знову вийшла заміж, але ми підтримували чудові стосунки, і їй бракувало мене, а мені - її, діти тепер дуже щасливі", - зізнався нещодавно артист.

Як відомо, Оріанна – третя дружина Філа Коллінза. Нагадаємо, нещодавно артист прийняв рішення повернутися на сцену.

Фото з Facebook Філа Коллінза та з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів