У Росії закликають заборонити показ фільму Зеленського

24 лютого 2016, 15:13

Російські активісти та деякі депутати Держдуми виступили проти того, аби у прокат виходив фільм за участю шоумена Володимира Зеленського.

"Сходив на фільм Зеленського – заплатив за вбивство дитини Донбасу"- з такими закликами у найкращих традиціях "вати" виступають так звані активісти у мережі.

Про це пише "Комсомольская правда".

Прем’єра фільму "8 найкращих побачень" має відбутися ввечері 24-го лютого у Москві.


Активісти заявляють, що гроші, які отримає Зеленський з прокату свого фільму, частково підуть на фінансування АТО. Тому росіяни вирішили зірвати показ стрічки.

У Росії закликають бойкотувати новий фільм за участю Зеленського та Брежнєвої

До бойкоту долучився і депутат Держдуми Сергій Обухов. Саме він звернувся до генерального прокурора Росії Юрія Чайки і голови Слідчого комітету Олександра Бастрикіна, пише "Газети.Ru".

У депутатському запиті, зокрема, йдеться "про припинення фінансування громадянином України Володимиром Зеленським злочинної військової операції українських силовиків проти жителів Донбасу, в тому числі за рахунок доходів від кінопрокату фільмів з його участю в Росії".

"Стрічка продовжує серію кінокартин з однотипними назвами, одним з акторів і сценаристів яких є Зеленський. Їх сукупні касові збори склали без малого $15 мільйонів", - наголосив депутат.

Тому Обухов вважає неприйнятним, щоби кошти росіян йшли на фінансування української армії, чим, на його думку, і займається Зеленський.

Варто зазначити, що за даними прес-служби "Студії Квартал 95" Зеленський не приїде на прем’єру фільму у Москву і навіть не збирався.

Нагадаємо, ще у 2014-му році Володимира Зеленського хотіли зробити персоною нон грата у Росії. І так само намагалися заборонити у прокаті його фільм.

Фото "JetSetter"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів