Курйози "Brit Awards": розпусні рухи Ріанни, сльози та матюк Адель

25 лютого 2016, 13:45

По закінченню цьогорічної церемонії "Brit Awards" у соцмережах здійнявся шторм: обговорюють переможців, яскраві виступи артистів на сцені, їхні промови та витівки за лаштунками.

Зокрема співачка Ріанна та репер Дрейк мало не парувалися в танці, Адель плакала й лаялася на сцені, а на червоній доріжці "пісяла окропом" від Лани дель Рей.

Усі ці моменти, звісно ж, закарбувалися в фото та відео.

Схоже, в Рірі вже пройшов бронхіт

Дрейк приєднався до Ріанни на сцені для виконання пісні "Work". Під час завзятого тверку співачка просто-таки терлася дупцею об причинне місце репера, з яким їй неодноразово приписували роман.


Соцмережі відреагували коментарями на кшталт "вони роблять дітей", пише "US Magazine".

Співачка Адель довела, що навіть у суперзірок, таких, як вона, можуть бути свої кумири. Її неперевершена реакція на появу на червоній доріжці Лани дель Рей уже стала інтернет-хітом, пише "BuzzFeed".

Коли ж Адель вручали статуетку, вона скористалася нагодою, щоби в своїй промові висловити підтримку співачці Кеші.

Цікаво що одну з чотирьох винагород, котрі виборола Адель цього вечора, їй вручали просто з відкритого космосу. На зв’язку з церемонією перебував британський астронавт Тім Пік.

Адель просто фонтанувала емоціями

"Я не можу зрозуміти, чи плачу я через цю винагороду чи через те, що Тім Пік це каже, моя дитина подумає, яка ж я крута", - зізналася Адель.

"Це було так прекрасно, мені спало на думку, що я вам, бл…дь, набридла…", - бовкнула далі зірка.

І тут стався конфуз: лайливе слово для трансляції намагалися заглушити, щоби глядачі його не почули. Але натомість заглушили решту фрази, тож саме "бл…дь, набридла" і пролунало з блакитних екранів, перед якими, певно, сиділи й дітки.

Пізніше Адель перепросила й за погане слово, і за "потворний" вираз обличчя, який у неї був, коли вона плакала. Проте не всім глядачам цей інцидент видався смішним, пише "The Daily Mail".

"Прекрасний голос, і яка ганьба, що з її рота таке вилетіло… Пізно вибачатися", - написав один і користувачів соцмереж.

Може, я просто вже старішаю й стаю нудним, але хіба необхідно/прийнятно лаятися, коли приймаєш винагороду?", - зазначив інший.

Як відомо, Адель є мамою 3-річного сина. З його татом, Саймоном Конекі, вони одружуватися поки не збираються. До слова, на "Brit Awards" співачка палко поцілувалася з коханим на сцені.

Фото та відео з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів