Джолі, Форда і Джей Ло порівняли з витриманим вином

25 лютого 2016, 18:13

Є чоловіки та жінки, котрі, мов хороше витримане вино, з віком не втрачають привабливості та шарму.

Так напрочуд чарівною пані є 70-річна Хелен Міррен, фігурі 49-річної Сальми Хайєк позаздрить чимало молодих дівчат, а про 54-річного "срібного лиса" Джорджа Клуні годі й казати, він подобається дуже багатьом, хоч і жонатий.

Вони увійшли до Топ-40 селебрітіз, котрі дуже красиво старішають. Його склало видання "Mashable".

49-річна Сальма Хайєк

До списку увійшли не лише артисти. 50-річна письменниця Джоан Роулінг і 52-річна перша леді Америки Мішель Обама теж опинилися серед тих, хто з роками милує око не менше, ніж колись.


На думку авторів, серед зіркових чоловіків порівняння із "хорошим к'янті" також заслуговують 43-річна зірка "Лютера" Ідріс Ельба, 73-річний Харрісон Форд, чий бойовий дух не зламала навіть авіакатастрофа, 47-річний Х'ю Джекман та 61-річний Дензел Вашингтон.

Х'ю Джекман

Серед дам відзначили 69-річну Сьюзан Сарандон, котра нещодавно наробила галасу своїм відвертим декольте, 49-річну Холлі Беррі, 81-річну зірку "Абатства Даунтон" Меггі Сміт, 78-річну фітнес-ікону Джейн Фонду, 66-річну Джессіку Ленг, 46-річну Дженніфер Лопес.

40-річна Анджеліна Джолі, котрій і не хотілося б знову стати молодою, теж у списку, як і 44-річна Джада Пінкетт-Сміт.

46-річна Джей Ло

До Топ-40 людей, над чиєю вродою невладний час, увійшла 60-річна супермодель Iман. Нагадаємо, разом із чоловіком Девідом Боуї, якого не стало на початку січня, вони стали наймоднішою парою в світі.

Не можна не помітити, що до Топ-40 чомусь не потрапила блискуча Сінді Кроуфорд, котрій 20-го лютого виповнилося 50 років.

А от Кроуфорд чомусь не в списку...

Фото з Instagram Сальми Хайєк, Сінді Кроуфорд, Х'ю Джекмана, Дженніфер Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів