Lady Gaga заспівала з жертвами насильства. ВІДЕО

29 лютого 2016, 10:25

Американська співачка Lady Gaga цього року нe здобула "Оскар" за найкращий саундтрек, але її емоційний виступ на сцені кінопремії змусив плакати телеглядачів та людей у залі.

Артистка виконала пісню "Till It Happens To You", котру написала до документального фільму "Зона полювання" ("The Hunting Ground"), присвяченого проблемі сексуальних злочинів у коледжах.

Про це пише "People".

#tillithappenstoyou @official.oscars

Фото опубликовано Lady Gaga (@ladygaga) Фев 28 2016 в 7:19 PST

На сцені до Gaga приєдналися чоловіки та жінки, котрі пережили зґвалтування – так само, як свого часу й вона сама.


Представляючи Lady Gaga, віце-президент Сполучених Штатів Джо Байден назвав її "своїм другом та відважною леді". Він закликав суспільство покласти край насильству та ставленню до його жертв як до винних.

"Ми мусимо і ми можемо змінити цю культуру, щоби жінки або чоловіки, що зазнали наруги, такі, як ті, кого ви побачите сьогодні, ніколи не мали питати себе: "Що я зробила чи зробив?" Вони не зробили нічого неправильного", - наголосив Байден.

Нагадаємо, в 19 років Lady Gaga стала жертвою зґвалтування. Ім'я свого кривдника артистка не відкрила, але є версія, що це – зірковий продюсер Dr. Luke, котрого звинувачує у сексуальному насильстві співачка Кеша. Lady Gaga стала однією з зірок, хто публічно підтримав артистку.

Фото з Instagram Lady Gaga, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів