Сусіда застрелив собаку Сальми Хайєк

29 лютого 2016, 16:40

Мексиканська актриса Сальма Хайєк втратила свого улюбленця, 9-річного пса на прізвисько Моцарт.

Як уже з'ясувала поліція, його застрелив сусід кінозірки. Той покладає провину на хазяїв пса, котрі погано за ним дивилися.

Про це пише "TMZ".

Про трагічну подію в своєму Instagram написала Хайєк, виклавши фото собаки.


I haven't posted for a week as I been mourning the death of my dog, Mozart who I personally delivered out of his mother's womb. He was found dead in my ranch last Friday with a shot close to his heart. I am hoping that the Washington State authorities do justice to this wonderful dog whom in 9 years never bit or attacked anyone. He loved his territory and never strayed away...he was the most loving and loyal companion. He didn't deserve a slow and painful death. #doglover #animalrights #dog #dogoftheday #rip #delivery #washingtonstateauthorities Hace una semana que no pongo nada ya que he estado de duelo por la muerte de mi perro Mozart. De quién fui la partera, lo encontramos el viernes pasado con un tiro cerca del corazón. Espero que las autoridades del estado de Washington le hagan justicia a este extraordinario perro que durante 9 años nunca mordió o atacó a nadie, adoraba su territorio y nunca se escapó. Era el compañero más leal y no se merecía una muerte lenta y dolorosa. #muerte #perro #justiciaporlosanimales

Фото опубликовано Salma Hayek Pinault (@salmahayek) Фев 26 2016 в 1:02 PST

"Я тиждень нічого не постила, бо оплакувала мого собаку, Моцарта, котрого особисто прийняла з лона його матері. Минулої п’ятниці його було знайдено мертвим на моєму ранчо, в нього поцілили коло серця", - написала згорьована Сальма.

Вона закликала владу штату Вашингтон справедливо покарати того, хто заподіяв смерть чудовому собаці, котрий за 9 років нікого не вкусив і ні на кого не напав. Актриса підкреслила, що Моцарт був люблячим та вірним компаньйоном, ніколи не вибігав зі своєї території.

"Він не заслужив повільної та болісної смерті", - додала вона.

Іншу версію того, що сталося, має сусід Хайєк. Він не став приховувати від поліції, що стріляв у собаку з пневматичної зброї. Зі слів сусіда, акторчині пси постійно забігали на його територію та нападали на його собак, і йому це остогидло.

Того дня кілька собак Хайєк буцімто забігли в його гараж, тому він по них і вистрелив, щоби відігнати, проте вбивати наміру не мав.

Як повідомили "CBS" у департаменті шерифа, працівниця ранчо актриси об'їжджала її володіння верхи, а собаки бігли за нею. Повернувшись додому, жінка помітила, що Моцарта немає, а потім знайшла його тіло. Ветеринар встановив, що куля пробила артерію, і пес сплив кров'ю.

Сальма дуже любить собак. Як зізналася актриса нещодавно, вона не може стриматися, щоби не пообійматися зі своїм чотирилапим партнером по зйомках.

Нагадаємо, небайдужа до тварин і донька кінозірки, Валентина Палома. Вона мріє рятувати мавп.

Фото з Instagram Сальми Хайєк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів