Названо причину смерті дочки Вітні Х'юстон

4 березня 2016, 18:00

Смерть єдиної доньки легендарної співачки Вітні Х'юстон, 22-річної Боббі Крістіни настала 26-го липня 2015-го року через долеву пневмонію.

На той момент, коли дівчина потонула у ванні та впала в кому, в її організмі був алкоголь, наркотики та заспокійливі ліки, що теж зіграло свою роль.

Такими стали остаточні результати розтину тіла Боббі Крістіни та аналізу всіх медичних записів щодо неї. Про це говориться в заяві Служби судмедекспертизи округу Фултон, оприлюдненій 4-го березня, пише "The Daily Mail".

Визначити, було це вбивство, суїцид або нещасний випадок, не вдалося. Надто багато часу пройшло між тим, як Браун впала в кому, та її смертю.


Медики з'ясували, від чого померла 22-річна Боббі Крістіна. Але не можуть сказати, чи було то вбивство

Долева пневмонія була спричинена поєднанням хімічних речовин, що були виявлені в організмі дівчини, утопленням та гіпоксично-ішемічною енцефалопатією – ураженням головного мозку через кисневе голодування.

Коли в лютому 2015-го непритомну Кріссі привезли до лікарні, у її організмі було знайдено сліди вживання марихуани, алкоголю та морфіну. Ймовірно, останній був залишковим продуктом від вживання дівчиною героїну. Також у тілі Боббі Крістіни Браун виявили речовину бензойлглеконін, пов'язану з кокаїном.

Зі слів коронера, смерть доньки Х'юстон, безсумнівно, настала не з природних причин. Проте рід смерті офіційно лишається "невизначеним".

Нагадаємо, родичі та юридичний опікун Браун підозрюють у причетності до її смерті Ніка Гордона, котрого Вітні виховала мов сина, в Боббі Крістіна називала своїм чоловіком.

Як відомо, обставини трагедії, що сталася з Кріссі, моторошним чином нагадують загибель її матері в 2012-му році.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів