Гришку заборонили співати в Обухові

7 березня 2016, 10:30

Тенор Володимир Гришко залишився без концерту в Обухові. Виступ артиста, який не соромиться того, що співав на Антимайдані, скасували на вимогу представників "Правого Сектору" і "Самооборони Обухівщини".

Місцеві депутати підтримали активістів на позачерговій сесії Обухівської районної ради і заборонили Гришку співати у себе в місті. Відповідне рішення було прийняте 4-го березня, повідомляє "Киев Vласть".

Найбільше активістів обурило те, що Володимир Гришко буцімто "дозволив собі виступати на анексованій території - в резиденції "Крымский бриз" в Ялті 19-го вересня минулого року". Пригадали тенору і його виступи на Антимайдані та агітацію за Януковича.

Гришка не схотіли чути в Обухові

До слова, Гришко заздалегідь довідався про намір заборонити його концерт в Обухові. Тому особисто прибув на засідання райради.


"Після того, як під час парламентських виборів я відмовив групі людей агітувати за них, на мене пішло багато наклепів. Так, я був на майданах, і на одному, і на другому. Я прилетів з-за кордону і своїм співом намагався зупинити кровопролиття. Співав я не "антимайданівцям", я співав українцям. Я просив політиків продемонструвати свою політичну свідомість", - заявив тенор.

Він також назвав поширену в ЗМІ інформацію про його виступи в Ялті "повним фейком".

Наостанок Гришко запевнив депутатів Обухова, що зовсім "не тримається за цей концерт" і скоро поїде співати до іншого міста.

А журналістам співак розповів, що не пробачить активістам і депутатам цього й звернеться до суду через скасований виступ.

Нагадаємо, раніше Володимир Гришко говорив, що не соромиться через свій виступ на Антимайдані. Окрім цього тенор жалівся, що через ситуацію в країні не може займатися спортом.

Фото з сайту Гришка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів