Род Стюарт знову вирушить до вівтаря

10 березня 2016, 14:26

Британський музикант Род Стюарт збирається вчетверте вирушити до вівтаря, щоби ще раз обмінятися шлюбними обітницями зі своєю третьою дружиною Пенні Ланкастер.

У такий спосіб пара відзначить 10-ту річницю свого весілля, котра буде в 2017-му році.

Про це 71-річний Стюарт розповів "The Mirror".

"У наступному році в нас 10-та річниця. Ми зробимо те саме, що зробили 10 років тому. Поїдемо до Італії з усіма тими самими друзями і ще раз усе повторимо", - поділився планами музикант.


Род Стюарт і Пенні Ланкастер хочуть повторити своє весілля

Зі слів Стюарта, дуже важливо дочекатися в своєму житті тієї самої, призначеної тобі половини. Для нього саме такою стала Пенні.

"Я пишаюся нею. Вона все робить як треба. Я не переживаю через те, що вона щось про мене розказуватиме. Якби вона була з таких дівчат, то не була б одружена зі мною. Вона дуже поміркована та любляча. Прекрасна мати, і мені дуже пощастило", - розхвалив він супутницю життя.

Як відомо, Стюарт і Ланкастер разом уже 15 років. Вони побралися у проміжку між народженням спільних синів, Аластера та Ейдена.

Нагадаємо, кілька років тому музикант оголосив, що жінка вважає його пеніс невеличким. Але похвалився, що вони з Пенні кохаються тричі на тиждень.

Фото з Instagram Пенні Ланкастер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів