Том Харді знявся в рекламі зі стрибком зі скелі-вбивці. ВІДЕО

10 березня 2016, 18:20

Британський актор Том Харді знявся в рекламному ролику для "Hyundai". У ньому його герой стрибає в море з високої скелі.

Тепер кінозірку критикують за пропаганду ризикованої розваги, котра забрала вже не одне людське життя.

Про це пише "The Mirror".

Скеля, з якої стрибає Харді, тобто, вочевидь, каскадер, знаходиться в заповіднику Беррі Хед у Девоні. У 2007-му році на цьому місці загинув 46-річний шукач пригод. Загалом же, за офіційними даними за останні шість років у Британії під час стрибків зі скель розбилось на смерть 16 людей, і ще з півсотні покалічилися.


Том Харді подав поганий приклад

"Том Харді – рольова модель, і молодь на нього рівняється", - наголосив речник Беррі Хед.

Крім того, що сам по собі такий стрибок є дуже небезпечним, актор або його дублер не мають на собі гідрокостюма, а вода у жовтні, коли знімали ролик, уже крижана.

"Дуже складно визначити глибину, насправді може виявитися більш мілко, а під водою можуть бути скелі… Ви можете дістати шок від холодної води, а вибратися з води може бути значно складніше, ніж здається, бо сильна течія може віднести вас від берега", - попередив представник заповідника.

На йог думку, чимало людей, котрі досі побоювалися таке утнути, після відео з Харді боятися перестануть і схочуть спробувати.

Нагадаємо, австралійський рок-музикант Нік Кейв у 2015-му році втратив сина. 15-річний парубок упав із кручі в Суссексі.

Як відомо, стрибати зі скель полюбляв співак Джастін Бібер – поки серйозно не пошкодив собі барабанну перетинку.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів