Торі Спеллінг пофарбувала волосся 7-річній дитині. ФОТО

11 березня 2016, 14:03

Американська акторка Торі Спеллінг перетворила свою 7-річну русяву донечку Стеллу на платинову білявку заради фотосесії для бренду дитячого одягу.

Такий вчинок багатодітної зіркової мами багато кого неприємно здивував. Сама ж Торі пояснює свою позицію небажанням створювати для дітей якийсь "заборонений плід", якого їм кортітиме.

Про це вона розказала "People Now", пише "Contact Music".

Спеллінг дозволила 7-річній доньці стати платиновою білявкою

"Це було рішення, яке ми прийняли разом із донькою. Це було особисте рішення. Це було те, чого вона хотіла. Те, про що ми з нею домовилися на літніх канікулах", - пояснила Торі.


Наприкінці 2015-го року Стелла знялася в рекламі бренду дитячого одягу

"Чим більше ми заборонятимемо, тим більше вони (діти) казатимуть: "Тепер мені це цікаво, бо мені цього не дозволяють". Стелла це зробила. Їй було 7 років, і вона цей пункт викреслила", - додала зірка.

Спеллінг вважає, що тепер доньці більше не кортітиме фарбуватися

Нагадаємо, свого часу Спеллінг звинувачували в тім, що заздалегідь каже папарацці, куди вирушить, і ті роблять "випадкові" фото її дітлахів. Потім зірці перепадає частка від продажів знімків.

Як відомо, змалку дозволяла своїм дітлахам експериментувати з кольором волосся та декоративною косметикою інша зіркова матуся, Гвен Стефані. Як відомо в неї троє хлопців.

Фото з Instagram, із фотоблогу Торі Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів