Торі Спеллінг "продає" власних дітей папарацці?

15 жовтня 2013, 15:54

Подейкують, американська акторка Торі Спеллінг сама підставляє свою сім’ю під об’єктиви папарацці, заробляючи гроші на "випадкових" знімках.

Днями зірка з чоловіком та дітьми побувала на одному з гарбузових ярмарків. Замість того, щоби відпочивати й розважатися, Торі та її рідні слухняно позували представникові однієї з відомих агенцій папарацці.

За цією сценою, в свою чергу, спостерігали інші папарацці.

Про це пише "Radar Online".


Свого улюбленого пасинка Джека Торі показала і у своєму Instagram

У ідилічній сцені сімейного дозвілля були задіяні сама Торі, її чоловік Дін та діти: 6-річний Ліам, 5-річна Стелла, 2-річна Хетті та 1-річний Фінн. Іще на ярмарок вони прихопили з собою 15-річного Дінового сина від попереднього шлюбу, Джека.

"Торі і Дін позували на гарбузовому ярмарку, на каруселі, на оберемках сіна, всюди, куди їм велів іти фотограф", - розказав очевидець.

"У цій індустрії добре відомо, що Торі робить постановочні фото для додаткового заробітку, отримуючи частку від їхнього продажу", - додав інформатор.

2-річна Хетті Маргарет із братиками та сестрою позувала папарацці?

Нагадаємо, в 2011-му році Спеллінг потрапила в аварію, тікаючи від папарацці. А навесні вона страшенно розсердилася на жовте видання, яке надрукувало плітку про її розлучення.

Іще зірка якось розповідала, як ставиться до папарацці її синок Ліам.

"Я ненавиджу папарацці. Наступного разу, як я одного з них побачу, то обіллю його лимонадом, скажу йому, що він – падлюка, а тоді, може, і копну його в пісюн", - наводила Торі синові слова.

Як відомо, нещодавно акторки Холлі Беррі та Дженнфер Гарнер домоглися прийняття закону, який забороняє папарацці переслідувати дітей селебрітіз.

Фото з Instagram Торі Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів