Гришко: Скасований концерт в Обухові - акція проти культури в Україні

11 березня 2016, 17:00

Співак Володимир Гришко вважає скасування свого концерту в Обухові акцією проти культури в Україні.

Тенор заприсягнувся, що протягом двох років жодного разу не виступав у Криму та відповідає відмовою за всі запрошення співати в Росії. Гришко зазначив, що готовий боронити свою честь у суді, хоч його єдина зброя – це голос.

Артист написав про це у своєму відкритому листі.

"Я не політик і не чиновник. Я не корупціонер. У мене немає фабрик, заводів, підприємств або сотень гектарів народної землі. У мене є єдина "зброя" – голос, дарований Богом", - сказав він.


Гришко присягається, що в анексованому Криму не співав

"Я відповідаю категоричною відмовою на всі запрошення до Росії, котрих за останні два роки було дуже багато. Жодного разу з моменту початку конфлікту на сході України я не співав у Росії", - наголосив він.

Більше того, зі слів Гришка, всі прибутки від концерту в Обухові, який не відбувся, планувалося передати на потреби Збройних сил України.

"Очевидно, скасування концерту – це спланована акція проти культури в Україні. Адже культура – це теж національна безпека будь-якої держави. Напевно, комусь вигідно сіяти розбрат", - сказав він.

Гришко запевнив, що він – патріот і продовжить давати концерти, котрі поможуть єднати країну. Своє звернення артист закінчив словами "Слава Україні!".

Нагадаємо, рішення про скасування концерту Володимира Гришка в Обухові прийняли депутати місцевої райради на вимогу представників "Правого Сектору" і "Самооборони Обухівщини". Активісти закидають тенору виступ на анексованій території - в резиденції "Крымский бриз" в Ялті 19-го вересня 2015-го року. Пригадують йому й співи для "антимайданівців", і агітацію за Януковича.

Фото з сайту Гришка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів