Кабаєва з Пугачовою привітали схудлого Кіркорова. ФОТО

17 березня 2016, 15:56

Співачка Алла Пугачова та колишня гімнастка Аліна Кабаєва, яку вважають коханкою Путіна, засвітилися на світському заході.

Купу колег та просто впливових друзів зібрав у Кремлівському палаці на презентації своєї нової концертної програми співак Філіп Кіркоров, пише "Комсомольская правда".

Схудлий Кіркоров створив дороге шоу

Оцінити шоу, вартістю понад 5 мільйонів євро приїхали легенда хокею В'ячеслав Фетисов, телеведучий Володимир Познер, актор Марат Башаров, тренер Тетяна Тарасова, телепродюсер Костянтин Ернст, режисер Федір Бондарчук, співаки Йосип Кобзон, Микола Басков, Григорій Лепс, тусовщиця Тіна Канделакі тощо.

Та найбільше уваги до себе привернули навіть не Алла Пугачова з Максим Галкіним, а їхня сусідка по місцям в глядацькій залі - колишня гімнастка і депутатка Аліна Кабаєва.


Кабаєва вийшла в люди

Світські хронікери та просто присутні відзначили, що "коханка Путіна" сильно схудла, підкресливши це чорною сукнею з мереживними вставками.

Наприкінці концерту Кабаєва вручила Кіркорову великий букет червоних троянд.

Гімнастка принесла тронди

Сам господар вечора також показався покращену фізичну форму. Адже за місяць до шоу Філіп, під керівництвом своєї подруги Тіни Канделакі, схуд майже на 25 кілограмів.

"Зараз головне - утримати результат. Завдяки Тіні я тепер знаю систему вічної молодості", - заявив співак.

Пугачова також сильно схудла

Нагадаємо, зовсім нещодавно Аліна Кабаєва стала главою медіахолдингу. Це сталося одразу після 8-го березня, тому в мережі одразу почали жартувати, що жінка отримала "гарний дарунок від Путіна".

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів