Фронтмен "Kiss": Lady Gaga може врятувати рок

18 березня 2016, 17:20

Фронтмен гурту "Kiss" Джин Сіммонс вважає, що рок-музика помирає, і єдина людина, хто може її врятувати – це Lady Gaga.

І реп теж з часом помре. Про це 66-річний американський музикант розповів "Rolling Stone" у інтерв’ю, присвяченому 40-річчю легендарного альбому рок-гурту, "Destroyer".

"Як мені здається, рок мертвий. Немає жодних нових гуртів", - поділився Сіммонс.

"Як мені здається, якщо  Lady Gaga кине диско та танці біля жердини, всі ці штуки, та збере рок-бенд, це буде щось справжнє, бо в неї є музичний талант. Вона уміє писати пісні, грати на інструментах і справді може співати", - сказав рокер.

 Сіммонс покладає великі надії на Lady Gaga

Джину дуже хотілося б почути, як Gaga співає у стилі "Queen". Між тим про її колег, Дженніфер Лопес, Мадонну, Шакіру та решту "дівчат, чиї імена закінчуються на "а"", він трохи іншої думки.

"Вони дуже талановиті на свій манір – але це безчесно. Вони використовують фонограму акомпанементу. Це ж насправді караоке-бар. Караоке – це більш чесно, бо ти знаєш, що це караоке", - пояснив Сіммонс.

На думку артиста, колись зникне реп, котрий прийшов із гангстерських вулиць, і музика нарешті знову з говоріння стане поєднанням слів та мелодії. А ще Джин ненавидить Інтернет та не розуміє, як музика може бути безкоштовною.

"Я ненавиджу Інтернет. Я заробляю собі на життя, але бути новим гуртом і просто роздавати безкоштовно свою музику – це злочин століття", - заявив рокер.

Нагадаємо, Джин Сіммонс також вважає неправильним, коли жінка залежить від чоловіка. Він закликає дівчат спершу здобувати фах, який їх прогодує, і лише тоді йти заміж та народжувати.

Фото з Facebook  Джина Сіммонса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів