Міддлтон та принци розказали про Єлизавету ІІ в документальному фільмі

19 березня 2016, 11:14

Британський принц Чарльз, його сини Вільям і Гаррі та герцогиня Кейт Міддлтон знялися в документальному фільмі, присвяченому королеві Єлизаветі ІІ.

Кожен із них розказав щось особисте про Її Величність, котра в квітні святкуватиме своє 90-річчя. Кейт – про те, як кличе прабабусю маленький Джордж, і який особливий зв'язок існує між Єлизаветою та її правнуками.

Про це пише "People".

"Поява новенької маленької дівчинки – це щось дуже особливе… Мені дуже, дуже пощастило, що в Джорджа з'явилася маленька сестричка… Королева була дуже рада, що це – маленька дівчинка, гадаю, коли ми повернулися (з лікарні) до Кенсингтона, вона була однією з перших, хто нас відвідав", - поділилася Міддлтон, для якої це телеінтерв’ю стало першим, відколи вона увійшла в королівську сім'ю.


"Джорджеві лише 2 з половиною рочки, і він кличе її "Ген-Ген"… Коли ми в неї гостюємо, вона завжди лишає маленький подаруночок чи ще щось у їхній кімнаті, так проявляється її любов до її родини", - додала герцогиня.

Вільям згадав про відчуття захищеності та стабільності, котре в дитинстві давала йому бабуся. Завдяки цьому він зміг усвідомити та відшукати свій власний шлях у житті, вважає принц. Також він згадав смішне про те, як поводяться люди при зустрічі з королевою.

"Я бачив, як люди в буквальному сенсі непритомніли перед нею. Це досить лячний момент, що робити, коли ти непритомнієш перед королевою. Часто буває тремтіння колін, інколи людям одбирає мову. Досить складно балакати з людьми, які не можуть говорити. Недалеко зайдеш, я не дістаюся далі привітань", - пожартував Вільям.

Принц Гаррі сказав, що багато років намагався вивідати в Єлизавети її секрети, але вона йому досі так їх і не відкрила. Він вважає свою бабусю неймовірною людиною, котра заслуговує на те, щоби перед нею зняли капелюхи. Те, що в 21 рік, після смерті свого батька, вона змогла очолити Великобританію, викликає в принца захват.

"Це просто неймовірно, що людина в такому віці оцінила та з точністю зрозуміла, чого від неї чекали, і так рано в своєму житті фактично поставила свій обов’язок перед усім іншим, це дивовижно", - зазначив Гаррі.

Гарні слова для своєї мами знайшов і принц Чарльз.

"Якось я сказав своїй матері: "Ти усвідомлюєш, що коли тобі виповниться 90, я буду з тобою знайомий вже 68 років?" Вона посміялася", - розказав він.

"Коли ти думаєш про те, що королева всі ці роки пробула на троні, це само по собі – величезне досягнення, впоратися зі стількома випробуваннями й труднощами і завжди лишатися надзвичайно непохитною", - додав Чарльз.

Як повідомляє видання, фільм "Наша королева в 90" вийде в ефір 27-го березня.

Нагадаємо, 89-річна Єлизавета досі хвацько їздить верхи та керує автом.

Фото з Instagram Британської монархії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів