Як Єлизавета ІІ автом по газону проїхала. ФОТО

21 липня 2015, 11:01

Королева Великобританії Єлизавета ІІ приголомшила своїх підданих, коли проїхала повз них за кермом автомобіля по газону.

Це сталося, коли 89-річна монарша особа їхала на недільну службу через Вінздорський парк, повідомляє "The Daily Mail".

Єлизавета ІІ не лише вправно керувала зеленим "Jaguar", але й об'їхала молоду родину з дітьми. Щоправда, для цього королеві довелося порушити правила і проїхатися по траві.

Королева покаталасяя газоном

Подружжя Скарлетт Вінсент і Тобі Ядра саме прогулювалися з сином парком, коли їх раптом по газону обігнав автомобіль. Лише, коли машина була попереду, молоді батьки зрозуміли, хто був за кермом.


"Ми насправді не мали часу, аби відійти убік, бо саме говорили про своє. Тож їй (королеві) довелося об'їхати нас", - сказала Вінсет.

"Тобі штовхав велосипед, а я везла коляску. Коли я зрозуміла, що сталося, то повернулася до чоловіка і сказала: "О боже, це ж королева", - додала жінка.

Єлизавета ІІ не має водійського посвідчення, але їй все одно можна керувати автомобілем

Подружжя було настільки здивоване появою монарха та ще й за кермом, що лише дивилося на авто. Єлизавета ІІ ж не розгубилася - вона посміхнулася й помахала рукою.

Незважаючи на свій похилий вік королева Великобританії залишається вправним водієм. Єлизавета ІІ - єдина людина в країні, якій дозволено їздити без водійського посвідчення.

Прінтскрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів