Камерон Діаз розказала, що з нею зробило заміжжя

21 березня 2016, 15:53

Американська актриса Камерон Діаз зізналася, що одруження з музикантом Бенджі Медденом дуже її змінило. Також у інтерв’ю британському журналові "You" 43-річна зірка торкнулася теми дітей.

Фрагменти розмови наводить "Contact Music".

"Я відкрила таку частину себе, про яку навіть не знала, що вона існує. Я розумію, що щось вибудовується глибоко в тобі. Ми так багато дізналися про самих себе протягом нашого першого року, про відданість, котра є основою всього. Не те, щоби я думала, що щось буде інакше, а тепер зрозуміла. Судячи зо всього, я щось упускала", - зазначила Камерон, котра колись вважала шлюб "інститутом, що відмирає".

Між освідченням Бенджі та весіллям закоханої парочки минуло лише 17 днів, і відтоді Камерон неодноразово приписували вагітність. Натяк на це зробила й сама актриса.


Заміжжя відкрило Камерон Діаз досі незнану частину її самої

"Єдине, що я завжди кажу, це "ніколи не кажи "ніколи". Я гадаю, як ти стаєш старшою, ти знаєш більше; зараз я можу більше дати дитині, ніж могла у 25 років", - сказала вона.

"Я не знаю, що станеться в моєму житті, тому воно й прекрасне; одруження – тому чудовий приклад", - додала вона.

Зі слів Діаз, упродовж життя людина приймає рішення відносно свого курсу, але ніколи не знає, де врешті опиниться. Актриса надає перевагу самій подорожі, а не контролю над нею.

Іще Камерон, котра випустила вже дві книжки про здоровий спосіб життя, повідомила, що колись обов’язково повернеться до акторства, проте поки що воліє займатися письменництвом.

Нагадаємо, Діаз має лесбійський досвід. А ще до зустрічі з Медденом вона заявляла, що не вірить у те, що можна прожити все життя з однією людиною.

Фото з Instagram Камерон Діаз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів