"Патріотку Росії" Земфіру покликали виступити у Криму

22 березня 2016, 11:03

Російську співачку Земфіру кличуть з концертами до окупованого Криму та називають "справжньою патріоткою Росії" після скандальної історії з українськими прапорами на її виступі в Литві.

Про бажання побачити артистку на півострові заявив так званий заступник голови Ради міністрів Криму Руслан Бальбек. Про це він написав у Facebook.

"На концерті в Прибалтиці Земфіра проявила себе як справжній патріот Росії і попросила прибрати із зали український прапор", - заявив він.

Земфіру вже чекають в окупованому Криму

Представник призначеної окупантами влади Криму підкреслив, що прапор будь-якої держави - священний, тому використовувати його для провокацій неприпустимо: "Земфіра це розуміє, політики в Києві - можливо, ні".


"Хотілося б запросити російську патріотку Земфіру на концерт до Криму. Тут вона може тримати відразу три прапори: російський, кримський і кримськотатарський", - додав він.

Нагадаємо, під час свого концерту в Литві 21-го березня співачка Земфіра із матюками попросила прибрати українські прапори, які із собою привезли її прихильники з України. Слова артистки викликали неоднозначну реакцію в мережі.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів