Пелтроу зізналася, що буває падлюкою

23 березня 2016, 12:24

Голлівудська акторка Гвінет Пелтроу зізналася, що її лагідна й терпляча вдача десь дівається, коли настає час робити уроки з дітьми, 11-річною Еппл та 9-річним Мозесом.

Тоді в зірці прокидається "падлюка".

Про це вона сама розказала в радіоінтерв'ю, яке цитує "The Daily Mail".

Мами школярів зрозуміють Гвінет Пелтроу...

"Чесно, тоді виходить назовні все найгірше в моєму характері. Я дуже спокійна, нормальна, терпляча і приємна людина, але коли настає час домашніх завдань, я така падлюка", - поділилася Гвінет.


"Це поєднання їхньої фрустрації через те, що вони не хочуть, але мусять їх робити, особливо мій син. Моя дочка дуже відповідальна, і вона їх робить, але він, для нього це цілий процесс", - розповіла 43-річна акторка.

Пелтроу додала, що сама не розуміє Мозесових завдань із математики. Також зіркова мама повідомила, що її трохи попустило щодо правильного харчування для дітей.

Зірка зізналася, що не розуміє синової математики

"На щастя, вони обідають у школі, тож хоч це не на мені, хвалити Бога. Коли вони вирушають на екскурсію, як вони були менші, я казала: "о, я приготую трохи гречаної локшини і маленький ролл", а тепер буквально "ось вам сендвіч з нутеллою", - поділилася Пелтроу.

Нагадаємо, колись Гвінет пильнувала, щоби її сім'я уникала глютену, молочних продуктів та курячих яєць, а нездорової їжі зірка боялася більше, ніж кокаїну.

Подейкували, така "кулінарна тиранія" стала однією з причин, чому розпався шлюб Пелтроу із батьком її дітей, музикантом Крісом Мартіном.

Фото з Instagram Гвінет Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів