Гвінет Пелтроу лишає сім'ю голодною

13 березня 2013, 14:32

Американська актриса Гвінет Пелтроу зізнається, через введені нею жорсткі обмеження у раціоні її рідні часом, попоївши, все одно відчувають спазми голоду.

Зірка написала нову кулінарну книгу, в якій зокрема розповіла, чому "зерно" не є другом здорового харчування.

Про це пише "The Daily Mail".

"Кожен дієтолог, лікар та свідома в плані здоров'я людина", яку я колись зустрічала… погоджується з тим, що він (глютен) є тяжким для системи (травлення), і багато хто з нас, у кращому випадку, не сприймають його, і в гіршому – мають алергію", - зазначила Пелтроу.

"Часом, коли моя сім'я не їсть пасти, хліба чи обробленого зерна, наприклад, білого рису, в нас лишається те специфічне відчуття голоду, яке настає, коли уникаєш вуглеводів", - поділилася вона.

Окрім глютену в сім'ї Пелтроу намагаються уникати молочних продуктів та курячих яєць.

 Пелтроу, її чоловік і діти мусять терпіти голод

Попри те, що Гвінет дуже піклується про своє здоров'я, кілька років тому вона пережила страшну мить, коли думала, що вмирає.

Це сталося навесні 2011-го року, пригадує актриса. Їй тоді здалося, що в неї стався інсульт.

"У мене з'явилося смутне відчуття, що я зараз знепритомнію, я не могла правильно формулювати думку… Був пекучий біль у голові, я не могла говорити і відчула, що не можу дихати. Я подумала, що в мене інсульт", - розповіла Пелтроу.

На щастя, лиха з зіркою не сталося, а причиною такого її стану була мігрень та панічна атака. Лікар Пелтроу привів її до ладу за 3 тижні, призначивши їй курс очищення й лікування системи травлення.

Нагадаємо, свого часу Гвінет заявляла, що навіть кокаїн кращий за шкідливу їжу, а камамбер їй смакує ліпше за шоколад.

Фото АР з сайту news.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів