Мадонна повернула собі титул найприбутковішого артиста

24 березня 2016, 17:18

Американська співачка Мадонна знову стала найприбутковішим сольним артистом.

Таким чином поп-зірка обійшла Брюса Спрінгстіна, який свого часу "відібрав" у неї це звання.

За підрахунками "Billboard", за своє останнє турне "Rebel Heart" Мадж заробила 169,8 мільйонів доларів. Таким чином загальний дохід співачки з концертів досяг 1,31 мільярди доларів.

Видання веде підрахунки з 1990-го року. У 2009-му році Мадонна очолила рейтинг найприбутковіших сольних артистів, проте згодом поступилася Брюсу Спрінгстіну.


До слова, загальний список найприбутковіших артистів (сольних і колективів, разом узятих) очолює група "The Rolling Stones". Їхні виступи принесли їм 1,84 мільярди доларів. Друге місце у групи "U2" із 1,67 мільярдом доларів. Мадонна займає третю сходинку.

Мадонна знову найприбутковіша

До слова, саме через велику популярність до Мадж й більше уваги не лише від слухачів, а й від слуг закону. Зокрема, артисткою зацікавилися поліцейські Нью-Йорка.

Як виявилося, працівники Мадонни вигадали схему, аби "бронювати" місце для паркування авто зірки перед її будинком, пише "TMZ".

Артистка, яка живе у квартирі за 40 мільйонів доларів у Верхньому Іст-Сайді, порушила закон, бо самовільно "захопила" загальне місце для паркування.

Люди, які працюють на поп-зірку, прямо на дорозі зробили попереджувальні написи, щоб ніхто не займав це місце. Ось це й обурило сусідів Мадонни.

Тож до співачки навідалися поліцейські й сповістили, що усі написи мають бути видалені. Що про це думає сама Мадж, поки не відомо.

Нагадаємо, нині в Мадонни велика проблема із сином - підліток Рокко не хоче жити із зірковою матусею, а воліє залишатися у батька, режисера Гая Річі.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів