Адель вилаялася через грудне вигодовування

27 березня 2016, 12:17

Гостроязика британська зірка Адель вилаялася, говорячи про те, як сьогодні суспільна думка тисне на молодих матерів, вимагаючи від них, щоби вони неодмінно годували своїх малюків грудьми.

Співачка розповіла, що їй довелося перевести свого сина Анджело на штучне вигодовування у віці 9 місяців.

Про це зайшла мова під час концерту Адель у Лондоні, коли вона відповідала не запитання своїх шанувальників, пише "The Daily Mail".

Артистка назвала "сміховинним" тиск на мам щодо незамінності грудного молока і засудила людей, які наполегливо пропагують грудне вигодовування.


"Ідіть ви на х…й, гаразд? Бо це непросто. Дехто з нас не в змозі це робити!", - зазначила Адель.

Адель бісить, що на жінок тиснуть щодо грудного вигодовування

"У декого з моїх приятельок почалася післяпологова депресія через те, як говорили з ними їхні акушерки. Ідіотки", - додала вона.

Адель закликала жінок годувати грудьми, якщо вони мають таку змогу, але й не засмучуватися, якщо не виходить. На її думку, молочна суміш – це так само добре.

"Я хочу сказати, що мені подобалося, все, чого я хотіла, це годувати грудьми, але я не змогла, і думала: "Якби я, як у давнину, жила у джунглях, моє дитя б померло, бо в мене зникло молоко"… Це не смішно, так деякі з нас думають", - поділилася артистка.

Як відомо, подейкують, уже після завершення гастролей Адель та її коханий Саймон Конекі планують почати працювати над другим малюком.

До слова, як повідомило джерело, наближене до артистки, виданню "The Sun", Адель планує зробити 5-річну перерву в своїй кар'єрі, щоби зосередитися на материнстві.

Нагадаємо, палкою поборницею грудного вигодовування є супермодель Жізель Бюндхен. Свого часу великий резонанс у медіа викликала її заява проте, що варто прийняти закон, який зобов’язував би всіх матерів годувати дітей грудьми принаймні до 6 місяців.

Фото з Instagram Адель

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів