Шоумену Кушанашвілі заборонили на три роки в'їзд в Україну

28 березня 2016, 12:17

Служба безпеки України на три роки заборонила в'їзд в Україну скандальному журналісту й телеведучому Отару Кушанашвілі, який різко висловлювався про Україну, а також на адресу української влади.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-секретаря СБУ Олену Гітлянськую.

Як відомо, Кушанашвілі планував влаштуватися ведучим на радіо "Вести". Це викликало обурення багатьох українських політиків, журналістів та активістів через прокремлівські заяви шоумена і його критику на адресу України.

Кушанашвілі три найближчих роки не має права з'являтися в Україні

"Мені здається, що тільки один погляд прем'єр-міністра країни, в яку я збираюся їхати, говорить про те, що рівень психопатії є дуже високим... По очах його видно, що він не в собі. І виходячи з того, що він є одним з керівників держави, який веде цю війну, можна сказати, що з київської стороною щось не так..." - казав Отар в інтерв'ю російському пропагандистському каналу "LifeNews".

"Але якщо ви мене питаєте, за кого я, звичайно, я за Російську Федерацію, в якій живу і яку люблю", – додав Кушанашвілі.

Нагадаємо, Отар Кушанашвілі любить рубити "правду-матку". Зокрема, раніше шоумен розповсюджував чутки, що композитор Костянтин Меладзе розлучається з дружиною через роман із підопічною - співачкою Поліною Гагаріною.

Фото з Instagram Отара Кушанашвілі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів