Кушанашвілі: Меладзе розлучається через роман з Гагаріною

22 серпня 2013, 12:46

Скандальний журналіст Отар Кушанашвілі поділився своїми міркуваннями з приводу розлучення продюсера Костянтина Меладзе. Отар упевнений, що композитор має роман зі співачкою Поліною Гагаріною, що і спричинило руйнування його шлюбу.

Про це Кушанашвілі розповів "Вестям".

За словами Отара, розлучення Меладзе було передбачене.

"…Тому що в житті Кості є молода і, як він вважає, гарна співачка грузинського походження Поліна Гігрініашвілі, ми ж її знаємо як Поліну Гагаріну. Коли я тільки заїкнувся про шури-мури найкращого композитора з молодою співачкою, то викликав страшний гнів не так з боку Костянтина, скільки з боку його брата Валерія", - розповів журналіст.


Гагаріна розбила шлюб Меладзе?

"Хоча зв'язок Кості і Поліни був настільки очевидний, що нерозумно його заперечувати. Я це зрозумів, коли вперше побачив їх разом в кафе, це було ще пару років тому. Я не міг помилитися, бо добре розбираюся в людях, і завжди бачу, коли "біс у ребро", - заявив Отар.

Також Кушанашвілі зауважив, що Меладзе не став би йти з родини через аварію, яка сталася у грудні минулого року.

"Природно, Костя переживає. Він досить порядний та емоційний. Але Костя не став би йти з сім'ї через те, що переживає страшну біду. Це не можна приймати як версію його відходу з сім'ї і розлучення. Думаю, дружина Костянтина просто втомилася терпіти", - припустив Кушанашвілі.

Нагадаємо, про розлучення Меладзе-старшого стало відомо два дні тому. Подейкують, що Костянтин залишить дружині та дітям будинок під Києвом.

До слова, про роман Гагаріної та Меладзе казали ще у березні.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів