Гвен Стефані: Була б щаслива мати сина-гея

28 березня 2016, 13:39

Американська співачка Гвен Стефані заявила, що головне для неї – це щастя та здоров'я її дітей, і вона буде лише рада, якщо хтось із її синів виявиться геєм.

Про це вона сказала в інтерв’ю "Pride Source".

"Я була б щаслива мати сина-гея. Я лише хочу, щоби мої хлопці були щасливі та здорові, і лише прошу Бога, щоби він вів мене щодня, щоби я була хорошою матір'ю, бо це – нелегка робота", - поділилася Стефані.

Оскільки співачка має багатьох друзів нетрадиційної сексуальної орієнтації, вона, про всяк випадок, уже попитала в них, як їм велося в дитинстві. Гвен хотіла зрозуміти, які труднощі можуть виникнути в такого хлопчика.


Гвен Стефані буде щаслива мати сина-гея

"Бо я знаю, як складно може бути не належати до мейнстріму, бути альтернативним або бути інакшим, якщо хочете це так назвати", - пояснила зірка.

"Сьогодні я відчуваю це вже дедалі менше, і мені складно це зрозуміти, бо це більше не здається ні інакшим, ні дивним, ні якимсь іще, бо мені це просто здається нормальним", - додала Стефані.

Як відомо, в артистки є трійко синів від екс-чоловіка Гевіна Россдейла: 9-річний Кінгстон, 7-річний Зума та 2-річний Аполло. Між іншим, старший свого часу полюбляв експериментувати з мейкапом.

Нагадаємо, про те, що він прийме будь-яку сексуальну орієнтацію своєї дитини, нещодавно заявив музикант Род Стюарт.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів