Род Стюарт про 5-річного сина: Хай буде геєм, аби був щасливий

22 березня 2016, 13:06

Британський музикант Род Стюарт зізнався, що його молодший син, 5-річний Ейден, полюбляє вдягатися як дівчинка.

Зірковий тато готовий прийняти те, що колись його дитина може оголосити йому, що має нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Про це 71-річний Стюарт сказав у інтерв’ю "The Interview People", пише "The Daily Mail".

Артист, котрий має восьмеро нащадків від п’яти жінок, говорив про своїх дітей. Найстаршого, 35-річного Шона, описав як "хорошого, не чудового футболіста", котрий мріє відкрити власний нічний клуб.


Род Стюарт готовий прийняти гомосексуальність сина

"А щодо малого ще не знаю. Він полюбляє одягатися як леді. Тож ми не знаємо, у якому напрямку він думає", - сказав Род про Ейдена.

Як пояснив музикант, хлопчик бере одяг своєї мами Пенні.

"Він зазвичай вдягається як Мері Поппінс. Сподіваюся, він це переросте. А як виявиться, що він – гомосексуаліст, я не проти. Аби він був щасливий", - додав Стюарт.

Нагадаємо, неабияку цікавість ЗМІ та публіки вже не перший рік викликає манера вдягатися іншої зіркової дитини, доньки Бреда Пітта й Анджеліни Джолі Шайло. Вона не лише надає перевагу хлоп’ячим стрижкам та вбранням, а й просить називати її Джоном.

А нещодавно папарацці зробили фото співачки Адель із сином Анджело у візочку. Родина відпочивала в Диснейленді, і 3-річне хлоп'я було одягнене принцесою з "Крижаного серця". В одному з інтерв'ю артистка заявила, що підтримає сина незалежно від того, який фах він собі обере та заведе подругу або друга.

Фото з Instagram Пенні Ланкастер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів