Холлі Беррі передумала розлучатися?

28 березня 2016, 15:56

Американська актриса Холлі Беррі та її чоловік Олів'є Мартінес досі одружені, незважаючи на те, що на розлучення жінка подала ще в листопаді минулого року.

Саме те, що пара досі разом, а також їхній нещодавній спільний відпочинок у Мексиці породив чутки, що насправді Холлі не хоче вже йти від коханого. Про це пише "People".

Беррі з Мартінесом й дітьми кілька тижнів тому заскочили на мексиканському пляжі. Там сімейка не приховувала свої близькі стосунки.

Джерела з оточення пари вже почали розповідати журналістам, що подружжя нібито відмовилося від наміру розлучатися. Однак все й надалі залежить від Холлі.


Холлі Беррі вже не розлучається?

"Якщо вона вирішить не розлучатися, то Олів'є буде тільки радий цьому, тому що він ніколи не хотів розлучення. Коли Холлі подала на розлучення, справи у них йшли і справді кепсько, однак злість пройшла, і все ще може бути добре. Олів'є дуже любить Холлі і їх сина Маcео і хоче бачити їх щодня", - запевнив інформатор.

"Зараз відносини Олів'є і Холлі складаються дуже добре, всі скандали залишилися позаду, і тепер вони тверезо оцінюють ситуацію, хочуть зробити так, як буде краще для їхніх дітей", - додав він.

Інше джерело впевнене, що Беррі все ж таки доведе до кінця розлучення, незважаючи на те, що між нею і Олів'є "все ще багато любові".

Сама актриса та її речник мовчать. Лише наприкінці минулого року представник зірки на запит ЗМІ заявив: "Поки що ніяких змін в статусі немає. Вони, як завжди, дружні".

Нагадаємо, в листопаді минулого року Беррі й Мартінес вирішили розлучитися після двох року шлюбу. Згодом стало відомо, що Холлі намагалася розірвати шлюб під несправжнім іменем.

Прінтcкрін "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів