Мадонна може втратити ще одного сина?

29 березня 2016, 11:04

Американська співачка Мадонна, кажуть, ризикує втратити прийомного сина Девіда Банду.

Біологічний батько 10-річного хлопчика не на жарт стурбований тим, що зараз відбувається в житті артистки. Зокрема, чоловіка хвилює, чому ж від Мадж втік її рідний син Рокко.

Про те, що батько Девіда Банди вважає, що його синові буде краще жити з ним у злиднях у віддаленому африканському селі, ніж із поп-дівою, пише "Page Six".

"Я хочу знати, що ж відбувається там за закритими дверима, чому рідний син втік від матері до Великобританії і категорично відмовляється жити з нею", - сказав Йохан Банда.


Мадонна ризикує залишитися ще й без прийомного сина?

Не подобається чоловікові й те, що його син живе, хай і в достатку, але в жахливих соціальних умовах неповної сім'ї. Мовляв, після розлучення з Гаєм Річі Мадонна раз по зраз міняє молодих коханців.

"Це суперечить культурним законам, в яких живемо ми. Девід такого ніколи не побачив би тут, в рідній домівці. Ми бережемо традиції і моральність. Мої діти дуже дружні між собою, вони люблять гратися разом і веселиться", - додав Йохан.

Як відомо, Мадонна всиновила Девіда Банду у 2006-му році. Тоді біологічні батьки погодилися віддати сина поп-зірці, бо та пообіцяла забезпечити його усім необхідним.

Нагадаємо, наразі співачка намагається повернути собі рідного сина Рокко, який відмовився жити із нею й переїхав до батька Гая Річі в Лондон.

Та разом із показовими страждальними фото в Instagram Мадонни, з'явилися чутки, що жінка має намір всиновити ще одного малюка. Мовляв, таким чином зірка хоче забутися від проблем із Рокко.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів