У Мадонни новий молодий коханець?

28 березня 2016, 10:38

Подейкують, страждаючи від розлуки з сином Рокко та нервуючи через судову тяганину з екс-чоловіком, співачка Мадонна знайшла втіху в обіймах нового молодого фаворита.

57-річній поп-діві приписують роман із моделлю на ім'я Абубакар Сумаоро, молодшим від неї більш ніж на три десятирічя.

Про це пишуть "The Sun" та "The Mirror".

Зі слів джерел, Мадонна та Абубакар, який працював у лондонському "Harrods", познайомилися ще в листопаді, на одній із вечірок.


57-річна Мадонна закрутила роман із 25-річним?

"В наступні кілька тижнів вони ще кілька разів зустрічалися удвох, і вона запрошувала його до себе, де вони сідали та балакали всю ніч", - засвідчив інформатор.

Урешті 25-річний молодик так припав до душі Мадж, що вона навіть узяла його з собою на гастролі. Сумаоро для цього звільнився зі своєї роботи.

Нагадаємо, співачка й раніше нерівно дихала до молодих красенів, зокрема крутила романи з танцівниками, Брахімом Зайбатом та Тімором Стеффенсом.

До слова, Великдень, як і Різдво, зірці довелося святкувати без старшого сина Рокко, котрий оселився в Лондоні зі своїм батьком Гаєм Річі. На знак того, що вона не забуває про свого хлопчика та сумує за ним, Мадж написала "Рокко" на одному з великодніх яєць, виклавши фото в Instagram.

Як відомо, юристи Мадонни та Гая наразі намагаються дійти згоди щодо того, з ким житиме Рокко, так, щоби не травмувати хлопця судовими війнами. Встановлений судом крайній строк для того, щоби вони домовилися – 1-ше червня.

Фото з Іnstagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів