Гвен Стефані соромлять за невдалий жарт

2 квітня 2016, 11:16

Американська співачка Гвен Стефані на 1-ше квітня вирішила розіграти підписників свого Instagram. Вона оголосила, що вагітна. Проте не всім цей жарт видався дотепним.

Про це пише "The Mirror".

Артистка, яка зустрічаються з кантрі-виконавцем Блейком Шелтоном, виклала в фотоблозі УЗД-знімок.

"Це дівчинка", - підписала вона.


Гвен Стефані "завагітніла"

Із боку Гвен, котра є щасливою матір'ю трьох синів, було жорстоко так пожартувати, вирішили деякі інтернет-користувачі.

"Це не смішно. З людьми, котрі не можуть зачати чи мають складнощі з зачаттям, або для тих, хто пережив викидень, ніколи не треба жартувати, удаючи вагітність та оголошуючи про неї на весь світ. Мені здавалося, ви, як мати, мусили б мати більше поваги", - зазначив один із підписників Стефані.

Стати матір'ю – це найзаповітніша, а інколи й нездійсненна мрія багатьох жінок, і це погана тема для Дня дурнів, вважають у соцмережі.

Жарт співачки багато кому видався невдалим

"Ви ж доросла жінка. Ви вища за такі дитячі розіграші до Дня дурнів. Такими витівками привертають до себе увагу 18-річки, а не така красива жінка, як ви. Ви мудріша, креативніша, дотепніша", - написала співачці її шанувальниця, котра перенесла кілька невдалих спроб ЕКЗ.

Дехто з фанів Гвен Стефані попросив її видалити той злощасний пост і більше ніколи так не жартувати. Водночас чимало підписників уподобали жарт та звинуватили критиків у тому, що в них нема почуття гумору, і вони роблять із мухи слона.

Нагадаємо, четверту вагітність 46-річній зірці невтомно приписує жовта преса. Можливо, саме це надихнуло Гвен на такий першоквітневий жарт.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів